Hardware voor een vast bedrag per maand

Waarom grote investeringen doen in hardware als het ook anders kan? Door te huren beschik jij over de nieuwste apparatuur, en dat heeft voordelen:

  • Vaste maandelijkse kosten
  • Wij werken altijd samen met jouw
  • Je houdt cash beschikbaar voor je core business
  • Je maakt dus alleen kosten voor de periode dat je gebruikt
  • Wij zorgen voor veilige verwerking en hergebruik na inleveren

Producten

Hoe werkt het?

  1. Je inventariseert samen met jouw wensen en behoeften .
  2. Deel de offerte met ons en ontvang binnen 24 uur een huurvoorstel.
  3. Zodra je akkoord bent met het voorstel, zetten wij het proces in gang. Als alles is afgerond sturen wij via aangetekend mailen de contracten.
  4. Nadat je de contracten getekend hebt, kunnen wij het apparatuur leveren 
  5. Tegen het einde van de huurperiode kijken we samen met jouw  naar de mogelijkheden.

Ga voor zorgeloos gebruik

Devices zijn erg kwetsbaar voor schade en diefstal. Het gevolg van deze gevallen is dat het jou veel tijd kost om vervanging en reparatie van het devices te regelen.

Wij zorgen graag dat je in elk geval zo snel mogelijk weer aan het werk bent. Om dit aan te bieden bespreken we de zin en onzin van bijvoorbeeld verzekeren, reparatieservices of vervangende devices voor jouw organisatie.

We doen dat het liefst in overleg met jouw leverancier. Zo blijft jouw expert jouw contactpersoon en heb je één totaaloplossing waarvoor je niet te veel betaalt.

Lever gebruikte devices in

Gebruikte apparatuur kan nog geld waard zijn. Dat kan door ze opnieuw te verkopen, of omdat de onderdelen van jouw apparaat nog goed te gebruiken zijn.

Meld apparatuur die nog in jouw kast ligt bij ons aan. We bekijken dan of jouw apparatuur nog iets waard kan zijn. We laten de apparatuur dan voor je schouwen en de data verwijderen. Je moet wel zelf de clouddiensten uitschakelen.

Je kunt jouw apparatuur aanmelden door ons te bellen of een contactverzoek te sturen. We nemen de stappen dan binnen een dag met je door.