Zakelijk mobiel

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel telefoonabonnement? Goed nieuws: MCT levert alle soorten mobiele abonnementen. Zo ook zakelijk abonnementen, van een eenvoudig sim-only abonnement tot volledige vast-mobiel-integratie.

Wat bieden we aan ?

Welke soort zakelijke telefonie bij jou past, hangt af van je huidige situatie en wat je er allemaal mee wilt gaan doen.

Mobiele Telefonie

Met mobiele telefonie van MCT is het mogelijk om te bellen, sms’en en gebruik te maken van internet. Daarnaast is het mogelijk om een Fixed Mobile Pack af te nemen waarmee je een vast telefoonnummer uit kunt laten komen op je mobiele telefoon. Een telefoon met abonnement van MCT zorgt ervoor dat je overal en altijd bereikbaar bent.

Mobiel Internet

Kies voor Mobiel Internet als je gebruikmaakt van een laptop of tablet en niet wilt bellen of gebeld wilt worden. Er zijn verschillende Mobiel Internet abonnementen, waarbij de hoeveelheid data varieert. Een Mobiel Internet abonnement is perfect voor mensen die vaak buitenshuis en onderweg zijn om te werken. Met mobiel internet heb je overal waar je wilt toegang tot internet. Je profiteert van de voordelen van het internet zonder dat je extra betaalt voor andere diensten, zoals bellen en sms’en.

Vele extra mogelijkheden .

Door de koppeling met ons intelligente systeem kunnen we vele extra’s bieden om je communicatie nog makkelijker te maken.

Snel simkaart activeren

Bij MCT is je abonnement met één druk op de knop voor je geactiveerd.

Meerdere mobiele nummers

Meerdere mobiele telefoonnummers aan één simkaart koppelen.

Installatie wordt geregeld

Je bereikbaarheid precies zo instellen als jij wilt bij MCT.

Vaste nummer koppelen aan simkaart

Bij MCT kun je ook een vast nummer aan je simkaart koppelen.

Opstap naar Va-Mo

Met dit abonnement heb je een ideale opstap naar vast-mobiel-integratie.

Voicemail en sms in je mailbox

Kies ervoor om je voicemail en je sms-berichten in je mailbox te ontvangen.

Integreer je mobiele telefoon met je telefooncentrale .

En dat allemaal voor maar :

Vast-mobiel-integratie is mobiele telefonie zoals je dat nog nooit eerder hebt gezien.
Jouw mobiele toestel is voortaan geen eiland meer, maar maakt onderdeel uit van jullie bedrijfstelefonie. Daarmee komen alle functies van de telefooncentrale ook beschikbaar op je mobiel, zoals doorverbinden, keuzemenu of een centrale voicemailbox.

€4

Extra per aansluiting
Per maand/ Per kanaal

Betrouwbaar en stabiel netwerk .

MCT maakt gebruik van de beste mobiele netwerken van Nederland.

Deze netwerken hebben wij gekoppeld aan ons eigen intelligente platform, waardoor we je vele extra’s kunnen bieden.

Tarieven .

Niet alleen een beter, maar ook een goedkoper alternatief voor je telefonie.

Mobiel

€7,50

Vast mobiel integratie van MCT biedt je de mogelijkheid om je mobiele telefoon volledig te integreren met de telefooncentrale.

Data sims

€11,50

Kies voor Mobiel Internet als je gebruik maakt van een laptop of tablet en niet wilt bellen of gebeld hoeft te worden.

Waarom MCT ?

MCT levert voor de mobiele diensten betrouwbare netwerken. Vanuit ons eigen platform voegen wij daar een scala van slimme toepassingen aan toe. Daarnaast vind je bij ons altijd de beste deals. Wij helpen je van zoektocht tot een volledig passende mobiele oplossing. We bestellen samen online, zodat niks over het hoofd wordt gezien. Onze expert komt bij je langs om alles netjes te op te leveren. Daar heb jij geen omkijken naar. We zijn niet voor niets de beste.

Wij regelen het gewoon

MCT helpt jou van offerte tot en met installatie van de dienst.

Slimme mobiele toepassingen

Wij leveren mobiel met meerdere nummers op één simkaart, koppelen je telefooncentrale en nog veel meer.

Betrouwbaar en stabiel netwerk

Alle mobiele diensten maken gebruik van betrouwbare netwerken.

Past Zakelijk Mobiel bij mij?

Welke soort zakelijke mobiel abonnement bij jou past, hangt af van wat je er allemaal mee wilt gaan doen. Hoe wil je bereikbaar zijn voor je collega’s en klanten? Werk je vanaf kantoor of ben je juist altijd onderweg? Met het internet of things kun je bijna niet meer zonder internet. Met ons zakelijk telefoon abonnement profiteer je altijd van de gemakken van internet.

Hoe stap ik over naar Zakelijk Mobiel ?

Om je goed te kunnen helpen, brengen we eerst je behoeften in kaart. Dat kan telefonisch of bij jou op kantoor. De volgende werkdag ontvang je van ons een offerte op maat, waarin al je wensen netjes zijn opgenomen. Ga je met ons in zee? Dan kan je rustig achterover gaan zitten. Wij regelen de hele installatie voor jou.

Hulp nodig bij het maken van een passende keuze?

Het verschil tussen een mobile abonnement en mobiel internet

Het mobiele abonnement van MCT kun je zien als mobiel internet met vele extra’s, zoals zakelijk mobiel bellen en mobiel sms’en. Met mobiel internet krijg je alleen de voordelen van internet. Dit is ideaal als je gebruikmaakt van vaste telefonie en dus geen mobiele telefonie nodig hebt. In de mobiele abonnementen van MCT zit internet en bellen inbegrepen. Met dit telefoon abonnement kun je dus ook mobiel bellen en hoef je geen gebruik meer te maken van vaste telefonie.

Gebruik jij het mobiel bellen niet en zijn dit dus alleen maar als extra kosten? Dan is mobiel internet van MCT wat je zoekt. Hiermee heb je gemakkelijk internet op je tablet en laptop en betaal je niet extra voor mobiele telefonie. Of je nu kiest voor een mobiel abonnement met mobiel bellen of alleen mobiel internet van MCT, bij ons kun je altijd veilig internetten. Zo ben je altijd en overal online.

Vast-mobiel-integratie

Vast-mobiel-integratie betekent dat de functies die je via je telefooncentrale voor vaste telefonie gebruikt, ook voor je mobiele toestel beschikbaar worden. Afhankelijk van het budget, wat je beschikbaar hebt voor mobiel, heb je de keuze uit verschillende abonnementen. Al vanaf € 16,- per maand zijn alle FMC-functies beschikbaar en kun je onbeperkt bellen naar collega’s. Ben je op zoek naar een databundel van 25 GB en wil je onbeperkt kunnen bellen binnen Nederland en de Europese Unie? Ga dan voor het meest het meest uitgebreide abonnement van MCT. Deze sluit je af voor € 42,-.

Wil je meer weten over vast-mobiel-integratie of wil je meteen een abonnement afsluiten?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Als je het prettiger vindt dat we langskomen, dan kunnen we dat ook gewoon afspreken.