Zakelijke telefonie

MCT levert alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers. Wil jij ook bellen via het internet? Stap dan over op VoIP. Vertrouw op de zakelijke telefonie van MCT!

Welke type Zakelijke Telefonie past het beste bij mij?

Welke soort zakelijke telefonie bij jou past, hangt af van je huidige situatie en wat je er allemaal mee wilt gaan doen.

Bestaande telefooncentrale

Heb je een bestaande telefooncentrale en wil je deze geschikt maken voor het bellen via VoIP? Goed nieuws, MCT levert jou de SIP Trunk die daarvoor nodig is. Zo kun je met SIP trunking makkelijk gebruik maken van de telefooncentrale in de cloud en de voordelen van VoIP.

SIP Trunk?

SIP Trunk is zakelijke telefonie waarbij je middels een SIP Trunk jouw telefooncentrale aansluit op het internet. Hierdoor bel je via VoIP. Met de SIP trunk kun je via het telefonieplatform van MCT het wereldwijze telefonienetwerk bereiken.

Nog geen telefooncentrale

Wil je het gemak van een telefooncentrale uit de cloud zonder onderhoud en eenmalige investeringen? Dan is zakelijke telefonie via Hosted VoIP voor jou de oplossing. Je merkt snel hoe makkelijk bellen via het internet is!

Hosted VoIP?

Hosted VoIP is zakelijke telefonie waarbij we jouw telefooncentrale hebben ondergebracht in de beveiligde datacenters van MCT. Deze telefooncentrale is voorzien van de allernieuwste functies. Hosted VoIP of cloud telefonie is makkelijk en betrouwbaar.

Welke voordelen biedt VoIP bellen ?

Overstappen naar zakelijke telefonie met VoIP is eenvoudig, met alle voordelen die erbij komen kijken. Voor een vast bedrag per maand kun jij profiteren van de voordelen van zakelijke telefonie met VoIP.

SIP Trunk:

Hosted VoIP

MCT levert al jaren VoIP aan ondernemers .

Zorgeloos overstappen

MCT komt alles installeren en gaat pas weg als alles werkt. Zo kun je meteen zakelijk bellen via internet.

Nummerbehoud

Bij de overstap naar MCT zorgen wij ervoor dat je alle telefoonnummers behoudt. Zo kun je meteen volop bellen, zonder zorgen.

Installatie wordt geregeld

Wanneer je overstapt naar MCT, kun je rekenen op een geruisloze overstap.
Vaste telefonie
Moderne telefonie-oplossingen bieden veel meer functionaliteiten dan oude traditionele oplossingen. Het telefoonverkeer verloopt tegenwoordig namelijk via uw internetverbinding én uw telefooncentrale wordt in de cloud gehost. Dit biedt u enorme flexibiliteit en maakt u beter bereikbaar voor uw klanten.
Voordelen van IP-telefonie
Bellen via internet (IP-telefonie) biedt talloze voordelen ten opzichte van de oude traditionele lijn. Zeker als dit gecombineerd wordt met een hosted telefonie-oplossing. Doordat u een vast bedrag per medewerker per maand betaalt heeft u altijd inzicht in de maandelijkse kosten.
Productiever werken
Met de juiste bureautelefoon en headset zijn u en uw medewerkers productiever. Het inkomend en uitgaand verkeer verloopt vele malen efficiënter door gebruik van de juiste producten. U heeft bij ons keuze uit een ruim aanbod bureautelefoons en headsets. Er is altijd een oplossing beschikbaar voor uw specifieke organisatie.

Hulp nodig bij het maken van een passende keuze?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Waarom MCT ?

MCT ademt telecom en IT. Daarom helpen wij onze klanten; van zoektocht tot een volledig werkende zakelijke telefonie oplossing. We bestellen samen met jou online, zodat niks over het hoofd wordt gezien. Onze monteur komt bij je langs om alles netjes te installeren. Daar heb jij geen omkijken naar.

We weten dat er heel wat aanbieders van zakelijke telefonie zijn. Toch is het een waardevolle keuze om te vertrouwen op MCT. Wij hebben immers al jaren ervaring met zakelijke telefonie en de verschillende mogelijkheden. We geloven bovendien dat zakelijke telefonie eenvoudiger kan en moet. Wij zorgen er dan ook voor dat jij geen problemen of omkijken hebt met de installatie. Wij nemen immers alles voor jou. Dit doen we niet alleen snel, maar ook correct. Wij gaan niet naar huis tot jouw zakelijke telefonie tip-top in orde is. Ook handig om te weten: je klanten merken niets van jouw overstap naar zakelijke telefonie van MCT. De overstap is geruisloos en jij kunt gewoon blijven werken.

Nog aan het twijfelen om over te stappen van ISDN naar VoIP ?

ISDN gaat stoppen en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende tijd overstappen op VoIP bellen. Geen zorgen, wij helpen jou bij de overstap naar zakelijke telefonie met VoIP. Zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Wij regelen het gewoon

MCT helpt jou van offerte tot en met installatie van de dienst. Na installatie kun je meteen bellen via internet met je VoIP toestellen.

Altijd een partner in de buurt

MCT werkt ook samen met partners overal in het land. Vragen over jouw zaklijke telefonie? Er is altijd één van onze partners bij jou in de buurt. Uteraard kun je ook voor hulp op afstand kiezen en bellen voor gratis telefonisch advies.

De beste diensten, voor jou op maat

Wij verlossen ondernemers van één standaard oplossing en bieden maatwerk waar dat nodig is.

Waarom de zakelijke telefonie met VoIP beter is dan ISDN?

ISDN was vele jaren een stabiele, betrouwbare manier om zakelijk te bellen. Maar de technologie evolueert en inmiddels heeft VoIP bellen ISDN al helemaal voorbij gestoken. Zakelijke telefonie met VoIP is heeft technisch veel meer mogelijkheden en is goedkoper, dus KPN stapt af van ISDN. Maar ook voor jou biedt het voordelen om over te stappen op zakelijke telefonie met VoIP van MCT. Ten eerste: je bespaart flink op je kosten. Dit is al een reden om te juichen! Verder koppel je onze zakelijke telefonie makkelijk met de bedrijfssoftware en kun je uiteraard je nummer behouden.

Bij MCT snappen we dat de overstap van ISDN naar VoIP een grote stap kan zijn voor jouw bedrijf of organisatie. Daarom hechten wij belang aan een grondig vooronderzoek voor je overstap naar onze zakelijke telefonie met VoIP. Zo inventariseren we jouw kantoor en checken we wat de overstap naar zakelijke VoIP zou betekenen voor o.a. het alarmsysteem, de netwerkinstellingen en de bekabeling. Deze inventarisatie is gratis en is geheel vrijblijvend.

Na de inventarisatie berekenen we heel duidelijk wat de overstap gaat kosten, maar ook van welke besparingen je geniet als je overstapt op zakelijke telefonie bij MCT. Ben jij ook benieuwd welke besparing er te realiseren is bij de overstap van ISDN naar zakelijke telefonie met VoIP? Neem dan contact met ons op!

Eenvoudig overstappen naar MCT. Wij regelen het voor je.

Wij maken Telecom en IT weer ongewoon eenvoudig voor ondernemers. Kies een van de volgende mogelijkheden:

Zakelijk telefonie en internet van MCT

Zakelijke telefonie is een verzamelnaam voor de verschillende telefoniediensten die we verkopen. Maar behalve zakelijke telefonie kun je ook bij ons terecht voor zakelijk internet en zakelijk mobiel. We geven je graag wat meer uitleg over deze twee diensten.

Zakelijk internet: bij MCT kun je ook kiezen voor aanvullend zakelijk internet. Wij leveren alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. Wij leveren zowel een DSL verbinding en zakelijke glasvezel. Bovendien levert MCT veel extra’s om je internetverbinding en lokale netwerk uit te breiden. Zo leveren we VPN, waardoor je profiteert van een versleuteld bedrijfsnetwerk over verschillende locaties. We kunnen ook straalverbinding leveren; ideaal voor bedrijven in het buitengebied! Uiteraard kunnen we ook voor back-uplijnen zorgen. Zoals altijd krijg je voor zakelijk internet een vrijblijvende offerte binnen 24 uur en nemen we de hele oplossing in beheer!

Zakelijk mobiel: Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel telefoonabonnement? Dan kun je ook bij ons terecht. Wij leveren alle soorten abonnementen; of dit nu een sim-only abonnement of een vast-mobiel-integratie is. Je kunt kiezen voor ons Fixed Mobile Pack, hierbij kun je telefoontjes op je vaste nummer laten uitkomen op je mobiel, maar ook met je mobiel bellen als vast nummer. Als je jouw mobiel volledig wilt integreren met de centrale, dan is de vast-mobiel-integratie iets voor jou. We kunnen je veel extra’s bieden, zoals één simkaart met meerdere mobiele nummers en voicemails en sms’en in je mailbox ontvangen. Nood aan uitleg over de mogelijkheden? Dan staan onze experten voor je klaar!

Advies op maat

Wil je overstappen op zakelijke telefonie maar verwarren termen als SIP Trunk, cloud telefonie, zakelijk VoIP en cloud VoIP je een beetje? Dat snappen we maar al te goed. Daarom geven we je graag advies op maat. Bij MCT hechten we belang aan een goede service, dus we kijken graag met je mee zodat je weet welke service het beste past bij jouw bedrijf. We luisteren naar jouw wensen en kunnen je extra uitleg geven over al onze services. Bij MCT werken we bovendien met andere partners, door heel Nederland. Mocht je een probleem of een vraag hebben, dan hebben we altijd iemand in de buurt die jou uitleg kan geven of iets kan fiksen.