Cloud Telefonie

Home - Cloud telefonie

MCT levert alle soorten cloud telefonie voor ondernemers. Wilt u ook bellen via het internet? Stap dan over op VoIP. Vertrouw op de cloud telefonie van MCT!

Welk type Cloud Telefonie
past het beste bij mij?

Welke soort cloud telefonie bij u past, hangt af van de huidige situatie en wat u er allemaal mee wilt gaan doen.

Bestaande telefooncentrale

Heeft u een bestaande telefooncentrale en wilt u deze geschikt maken voor het bellen via VoIP? Goed nieuws, MCT levert de SIP Trunk die daarvoor nodig is. Zo kan er met SIP trunking makkelijk gebruik gemaakt worden met behoud van uw telefooncentrale en profiteert u van de voordelen van VoIP bellen.

SIP Trunk?

SIP Trunk is zakelijke telefonie waarbij middels een SIP Trunk uw telefooncentrale aansluit op het internet. Hierdoor kan er gebeld worden via VoIP. Met de SIP trunk kan via het telefonieplatform van MCT telefonieverkeer opgezet worden over de hele wereld.

Nog geen telefooncentrale

Wilt u het gemak van een telefooncentrale uit de cloud zonder onderhoud en eenmalige investeringen? Dan is cloud telefonie via Hosted VoIP dé oplossing. In een korte tijd merken onze klanten hoe snel en gemakkelijk bellen via het internet is!

Hosted VoIP?

Hosted VoIP is cloud telefonie waarbij we een telefooncentrale hebben ondergebracht in de beveiligde datacenters van MCT. Deze telefooncentrale is voorzien van de allernieuwste functies. Hosted VoIP of cloud telefonie is makkelijk en betrouwbaar. Elke klant krijgt haar eigen Telefooncentale.

Wat biedt VoIP bellen?

Één vast bedrag per maand, eenvoudige overstap, altijd de nieuwste functionaliteiten tot uw beschikking, gemakkelijk op en afschalen in gebruikers en functionaliteiten per maand, geen grote investeringen en makkelijk te integreren met Mobiel.

SIP Trunk:

 • Onbeperkt bellen binnen Nederland
 • Flinke besparing op u abonnementskosten
 • U bespaart 20% tot 70% op de gesprekskosten
 • Nieuwe functies, zoals vast-mobiele-integraties
 • Gecertificeerd voor alle telefooncentrales
 • Bij calamiteiten worden oproepen omgeleid
 • U behoudt uw eigen telefoonnummers
 • Vestigingen bellen onderling gratis
 • SIP trunk ondersteunt meerdere codecs

Hosted VoIP

 • Geen investering meer in een telefooncentrale
 • Geen onderhoud nodig aan de telefooncentrale
 • Onbeperkt bellen binnen Nederland
 • U bespaart 20% tot 70% op de gesprekskosten
 • Nieuwe functies, zoals vast-mobiele-integraties
 • Eenvoudig te integreren met bedrijfssoftware
 • Bekijk beschikbaarheidsstatus van collega’s
 • Vestigingen bellen onderling gratis
 • Bij calamiteiten worden oproepen omgeleid

MCT levert al jaren VoIP aan ondernemers.

Één vast bedrag per maand, eenvoudige overstap, altijd de nieuwste functionaliteiten tot uw beschikking, gemakkelijk op en afschalen in gebruikers en functionaliteiten per maand, geen grote investeringen en makkelijk te integreren met Mobiel.

Zorgeloos overstappen

MCT komt alles installeren en gaat pas weg als alles werkt. Zo kan er direct zakelijk gebeld worden via internet.

Nummerbehoud

Bij de overstap naar MCT zorgen wij ervoor dat u alle telefoonnummers behoudt. Zo kan er direct verder gebeld worden.

Installatie wordt geregeld

Wanneer u overstapt naar MCT, kunt u rekenen op een geruisloze overstap.

Waarom MCT?

MCT ademt telecom en ICT, wij willen klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Onze service is de rode draad in ons bedrijf. We zijn oprecht, geduldig, direct en houden van oplossingen.

We weten dat er heel wat aanbieders van cloud telefonie zijn. Toch is het een waardevolle keuze om te vertrouwen op MCT. Wij hebben immers al jaren ervaring met cloud telefonie en de verschillende mogelijkheden. We zijn ervan overtuigd dat cloud telefonie eenvoudiger kan en moet.

Wij zorgen er dan ook voor dat er geen problemen zijn tijdens de installatie. Wij nemen immers alles uit handen voor u. Dit doen we niet alleen snel, maar ook correct. Wij gaan pas weg als alles naar behoren werkt. Ook handig om te weten: uw klanten merken niets van de overstap naar cloud telefonie van MCT. De overstap is geruisloos en u kunt gewoon blijven werken.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Vraag het ons!

Nog aan het twijfelen om over te stappen van ISDN naar VoIP?

ISDN gaat stoppen en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende tijd overstappen op VoIP bellen. Geen zorgen, wij helpen bij de overstap naar zakelijke telefonie met VoIP. Zodat u er geen omkijken naar heeft.

Wij regelen het gewoon

MCT helpt u van offerte tot en met installatie van de dienst. Na installatie kunt u meteen bellen via internet met uw VoIP toestellen.

Altijd een partner in de buurt

MCT werkt ook samen met partners overal in het land. Vragen over uw cloud telefonie? Er is altijd één van onze partners bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ook voor hulp op afstand kiezen en bellen voor gratis telefonisch advies.

De beste diensten, voor u op maat

Wij voozien ondernemers van één standaard oplossing en bieden maatwerk waar dat nodig is.

Waarom de cloud telefonie met VoIP beter is dan ISDN?

ISDN was vele jaren een stabiele, betrouwbare manier om zakelijk te bellen. Maar de technologie ontwikkeld zich razendsnel en inmiddels heeft VoIP bellen ISDN al helemaal voorbij gestreefd. Cloud telefonie met VoIP heeft technisch veel meer mogelijkheden en is goedkoper, dus KPN stapt af van ISDN. Maar ook voor u biedt het voordelen om over te stappen op cloud telefonie met VoIP van MCT. Ten eerste: u bespaart flink op uw kosten. Verder koppelt u onze cloud telefonie makkelijk met de bedrijfssoftware en kunt u uiteraard uw nummer behouden.

Bij MCT snappen we dat de overstap van ISDN naar VoIP een grote stap kan zijn voor uw bedrijf of organisatie. Daarom hechten wij belang aan een grondig vooronderzoek voor uw overstap naar onze zakelijke telefonie met VoIP. Zo inventariseren we uw kantoornetwerk en checken we wat de overstap naar zakelijke VoIP zou betekenen voor o.a. het alarmsysteem, de netwerkinstellingen en de bekabeling.

Na de inventarisatie berekenen we heel duidelijk wat de overstap gaat kosten, maar ook van welke besparingen u geniet als u overstapt op cloud telefonie bij MCT. Bent u ook benieuwd welke besparing er te realiseren zijn bij de overstap van ISDN naar cloud telefonie met VoIP? Neem dan contact met ons op!

Eenvoudig overstappen naar MCT. Wij regelen het voor u

Wij maken Telecom en IT weer ongewoon eenvoudig voor ondernemers. Kies een van de volgende mogelijkheden:

 • Adviesgesprek met één van onze telefonie experts
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • MCT neemt de hele oplossing in beheer
 • Nieuwe functies, zoals vast-mobiele-integraties