Cloud telefonie

MCT levert alle soorten cloud telefonie voor ondernemers. Wilt u ook bellen via het internet? Stap dan over op VoIP. Vertrouw op de cloud telefonie van MCT!

Welke type Cloud Telefonie past het beste bij mij?

Welke soort cloud telefonie bij u past, hangt af van de huidige situatie en wat u er allemaal mee wilt gaan doen.

Bestaande telefooncentrale

Heeft u een bestaande telefooncentrale en wilt u deze geschikt maken voor het bellen via VoIP? Goed nieuws, MCT levert de SIP Trunk die daarvoor nodig is. Zo kan er met SIP trunking makkelijk gebruik gemaakt worden met behoud van uw telefooncentrale en profiteert u van de voordelen van VoIP bellen.

SIP Trunk?

SIP Trunk is zakelijke telefonie waarbij middels een SIP Trunk uw telefooncentrale aansluit op het internet. Hierdoor kan er gebeld worden via VoIP. Met de SIP trunk kan via het telefonieplatform van MCT telefonieverkeer opgezet worden over de hele wereld.

Nog geen telefooncentrale

Wilt u het gemak van een telefooncentrale uit de cloud zonder onderhoud en eenmalige investeringen? Dan is cloud telefonie via Hosted VoIP dé oplossing. In een korte tijd merken onze klanten hoe snel en gemakkelijk bellen via het internet is!

Hosted VoIP?

Hosted VoIP is cloud telefonie waarbij we een telefooncentrale hebben ondergebracht in de beveiligde datacenters van MCT. Deze telefooncentrale is voorzien van de allernieuwste functies. Hosted VoIP of cloud telefonie is makkelijk en betrouwbaar. Elke klant krijgt haar eigen Telefooncentale.

Welke voordelen biedt VoIP bellen ?

Één vast bedrag per maand, eenvoudige overstap, altijd de nieuwste functionaliteiten tot uw beschikking, gemakkelijk op en afschalen in gebruikers en functionaliteiten per maand, geen grote investeringen en makkelijk te integreren met Mobiel.

SIP Trunk:

Hosted VoIP

MCT levert al jaren VoIP aan ondernemers .

Zorgeloos overstappen

MCT komt alles installeren en gaat pas weg als alles werkt. Zo kan er direct zakelijk gebeld worden via internet.

Nummerbehoud

Bij de overstap naar MCT zorgen wij ervoor dat u alle telefoonnummers behoudt. Zo kan er direct verder gebeld worden.

Installatie wordt geregeld

Wanneer u overstapt naar MCT, kunt u rekenen op een geruisloze overstap.
Vaste telefonie
Moderne telefonie-oplossingen bieden veel meer functionaliteiten dan oude traditionele oplossingen. Het telefoonverkeer verloopt tegenwoordig namelijk via uw internetverbinding én uw telefooncentrale wordt in de cloud gehost. Dit biedt u enorme flexibiliteit en maakt u beter bereikbaar voor uw klanten.
Voordelen van IP-telefonie
Bellen via internet (IP-telefonie) biedt talloze voordelen ten opzichte van de oude traditionele lijn. Zeker als dit gecombineerd wordt met een hosted telefonie-oplossing. Doordat u een vast bedrag per medewerker per maand betaalt heeft u altijd inzicht in de maandelijkse kosten.
Productiever werken
Met de juiste bureautelefoon en headset zijn u en uw medewerkers productiever. Het inkomend en uitgaand verkeer verloopt vele malen efficiënter door gebruik van de juiste producten. U heeft bij ons keuze uit een ruim aanbod bureautelefoons en headsets. Er is altijd een oplossing beschikbaar voor uw specifieke organisatie.

Hulp nodig bij het maken van een passende keuze?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Waarom MCT ?

MCT ademt telecom en ICT, wij willen klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Onze service is de rode draad in ons bedrijf. We zijn oprecht, geduldig, direct en houden van oplossingen.

We weten dat er heel wat aanbieders van cloud telefonie zijn. Toch is het een waardevolle keuze om te vertrouwen op MCT. Wij hebben immers al jaren ervaring met cloud telefonie en de verschillende mogelijkheden. We zijn ervan overtuigd dat cloud telefonie eenvoudiger kan en moet. Wij zorgen er dan ook voor dat er geen problemen zijn tijdens de installatie. Wij nemen immers alles uit handen voor u. Dit doen we niet alleen snel, maar ook correct. Wij gaan pas weg als alles naar behoren werkt. Ook handig om te weten: uw klanten merken niets van de overstap naar cloud telefonie van MCT. De overstap is geruisloos en u kunt gewoon blijven werken.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Vraag het ons!

Nog aan het twijfelen om over te stappen van ISDN naar VoIP ?

ISDN gaat stoppen en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende tijd overstappen op VoIP bellen. Geen zorgen, wij helpen bij de overstap naar zakelijke telefonie met VoIP. Zodat u er geen omkijken naar heeft.

Wij regelen het gewoon

MCT helpt u van offerte tot en met installatie van de dienst. Na installatie kunt u meteen bellen via internet met uw VoIP toestellen.

Altijd een partner in de buurt

MCT werkt ook samen met partners overal in het land. Vragen over uw cloud telefonie? Er is altijd één van onze partners bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ook voor hulp op afstand kiezen en bellen voor gratis telefonisch advies.

De beste diensten, voor u op maat

Wij voozien ondernemers van één standaard oplossing en bieden maatwerk waar dat nodig is.

Waarom de cloud telefonie met VoIP beter is dan ISDN?

ISDN was vele jaren een stabiele, betrouwbare manier om zakelijk te bellen. Maar de technologie ontwikkeld zich razendsnel en inmiddels heeft VoIP bellen ISDN al helemaal voorbij gestreefd. Cloud telefonie met VoIP heeft technisch veel meer mogelijkheden en is goedkoper, dus KPN stapt af van ISDN. Maar ook voor u biedt het voordelen om over te stappen op cloud telefonie met VoIP van MCT. Ten eerste: u bespaart flink op uw kosten. Verder koppelt u onze cloud telefonie makkelijk met de bedrijfssoftware en kunt u uiteraard uw nummer behouden.

Bij MCT snappen we dat de overstap van ISDN naar VoIP een grote stap kan zijn voor uw bedrijf of organisatie. Daarom hechten wij belang aan een grondig vooronderzoek voor uw overstap naar onze zakelijke telefonie met VoIP. Zo inventariseren we uw kantoornetwerk en checken we wat de overstap naar zakelijke VoIP zou betekenen voor o.a. het alarmsysteem, de netwerkinstellingen en de bekabeling. 

Na de inventarisatie berekenen we heel duidelijk wat de overstap gaat kosten, maar ook van welke besparingen u geniet als u overstapt op cloud telefonie bij MCT. Bent u ook benieuwd welke besparing er te realiseren zijn bij de overstap van ISDN naar cloud telefonie met VoIP? Neem dan contact met ons op!

Eenvoudig overstappen naar MCT. Wij regelen het voor u.

Wij maken Telecom en IT weer ongewoon eenvoudig voor ondernemers. Kies een van de volgende mogelijkheden:

Cloud telefonie en internet van MCT

Cloud telefonie is een verzamelnaam voor de verschillende telefoniediensten die wij aanbieden. Maar behalve cloud telefonie kunt u ook bij ons terecht voor internet connectiviteit, mobiele telefonie en nog veel meer. We geven u graag wat meer uitleg over deze twee specifieke diensten.
Internet connectiviteit: bij MCT kunt u ook kiezen voor aanvullend zakelijk internet. Wij leveren alle soorten internet connectiviteit in heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan Glasvezel, koper en COAX netwerken. Bovendien levert MCT veel extra’s om uw internetverbinding en lokale netwerk uit te breiden. Zo leveren we VPN, waardoor u profiteert van een versleuteld bedrijfsnetwerk over verschillende locaties. We kunnen ook straalverbinding of 5G  leveren; ideaal voor bedrijven in het buitengebied! Uiteraard kunnen we ook voor back-uplijnen zorgen. Zoals altijd krijgt u voor internet connectiviteit een vrijblijvende offerte binnen 24 uur en nemen we de hele oplossing in beheer!
Mobiele telefonie: Bent u op zoek naar een (zakelijk) mobiel telefoonabonnement? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren alle soorten abonnementen; of dit nu een sim-only abonnement of een vast-mobiel-integratie is. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor ons “Fixed Mobile Pack”, hierbij kunt u gesprekken op uw vaste nummer laten uitkomen op uw mobiel, maar ook met uw mobiel bellen met een vast nummer. Als u uw mobiel volledig wilt integreren met de telefooncentrale, dan is de vast-mobiel-integratie een goede oplossing. We kunnen veel extra’s bieden, zoals één simkaart met meerdere mobiele nummers en voicemails en sms’en in één mailbox ontvangen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan staan onze experts graag voor u klaar!

Advies op maat

Wilt u overstappen op cloud telefonie maar verwarren termen als SIP Trunk, cloud telefonie, zakelijk VoIP en cloud VoIP u een beetje? Dat snappen we maar al te goed. Daarom geven we u graag advies op maat. Bij MCT hechten we belang aan een goede service, dus we kijken graag met u mee zodat u weet welke service het beste past bij uw bedrijf. We luisteren naar uw wensen en kunnen u extra uitleg geven over al onze services. Bij MCT werken we bovendien met andere partners, door heel Nederland. Mocht u een probleem of een vraag hebben, dan hebben we altijd iemand in de buurt die u uitleg kan geven.