Mobiele telefonie

Home - Mobiele telefonie

Bent u op zoek naar een mobiel telefoonabonnement? Goed nieuws: MCT levert alle soorten mobiele abonnementen. Zo ook zakelijk mobiel abonnementen, van een eenvoudig sim-only abonnement tot een volledige vast-mobiel-integratie.

Wat bieden we aan?

Welke soort mobiele telefonie bij u past, hangt af van de huidige situatie en wat u er allemaal mee wilt gaan doen.

Mobiele Telefonie

Met mobiele telefonie van MCT is het mogelijk om te bellen, sms’en en gebruik te maken van internet. Ook is het mogelijk om uw vaste telefoonnummer uit te laten komen op uw mobiele telefoon. Een telefoon met abonnement van MCT zorgt ervoor dat u altijd en overal bereikbaar bent.

Mobiel Internet

Kies voor Mobiel Internet als u gebruikmaakt van een laptop of tablet en niet wilt bellen of gebeld wilt worden. Er zijn verschillende Mobiel Internet abonnementen, waarbij de hoeveelheid data varieert. Een Mobiel Internet abonnement is perfect voor mensen die vaak buitenshuis en onderweg zijn om te werken. Met mobiel internet heeft u overal waar u wilt toegang tot internet. U profiteert van de voordelen van het internet zonder dat u extra betaalt voor andere diensten, zoals bellen en sms’en.

Vele extra mogelijkheden.

Door een integratie met één van onze intelligente systemen kunnen wij vele extra’s bieden om uw communicatie nog makkelijker te maken.

Snel simkaart activeren

Bij MCT is uw abonnement met één druk op de knop geactiveerd.

Meerdere mobiele nummers

Meerdere mobiele telefoonnummers aan één toestel koppelen. Door middel van bijvoorbeeld E-Sim.

Installatie wordt geregeld

Uw bereikbaarheid precies zo instellen als u wilt bij MCT.

Vaste nummer koppelen aan simkaart

Bij MCT is er de mogelijkheid om een vast nummer aan uw simkaart te koppelen.

Opstap naar Va-Mo

Met dit abonnement heeft u een ideale opstap naar een vast-mobiel-integratie.

Voicemail en sms in je mailbox

Kies ervoor om uw voicemail en uw sms-berichten in een mailbox te ontvangen.

Integreer uw mobiele telefoon meteen telefooncentrale.

Vast-mobiel-integratie is mobiele telefonie zoals u dat nog nooit eerder heeft gezien. Uw mobiele toestel is voortaan geen eiland meer, maar maakt onderdeel uit van het bedrijfstelefonie netwerk. Daarmee komen alle functies van de telefooncentrale ook beschikbaar op uw mobiel, zoals doorverbinden, keuzemenu of een centrale voicemailbox.

En dat allemaal voor maar :

€4

Extra per aansluiting per maand / per kanaal

Betrouwbaar en stabiel netwerk.

MCT maakt gebruik van de beste mobiele netwerken van Nederland.

Deze netwerken hebben wij gekoppeld aan ons eigen intelligente platform, waardoor er vele extra’s functionaliteiten ontstaan.

Tarieven.

Niet alleen een beter, maar ook een goedkoper alternatief voor uw telefonie.

Mobiel

€7,50

Vast mobiel integratie van MCT biedt u de mogelijkheid om uw mobiele telefoon volledig te integreren met de telefooncentrale.

Data sims

€11,50

Kies voor Mobiel Internet als u gebruik maakt van een laptop of tablet en niet wilt bellen of gebeld hoeft te worden.

Waarom MCT?

MCT levert voor de mobiele diensten betrouwbare netwerken. Vanuit ons eigen platform voegen wij daar een scala van slimme toepassingen aan toe. Daarnaast vind u bij ons altijd de beste deals. Wij helpen in de zoektocht naar een volledig passende mobiele oplossing. We bestellen samen online, zodat niks over het hoofd wordt gezien. Onze expert komt bij u langs om alles netjes op te leveren. Daar heeft u geen omkijken naar. We willen graag dat onze klanten tevreden zijn.

Wij regelen het gewoon

MCT helpt u van offerte tot en met installatie van de dienst.

Slimme mobiele toepassingen

Wij leveren mobiel met meerdere nummers op één simkaart, koppelen uw telefooncentrale en nog veel meer.

Betrouwbaar en stabiel netwerk

Alle mobiele diensten maken gebruik van betrouwbare netwerken.

Past mobiele telefonie bij mij?

Welke soort mobiele telefonie abonnement bij u past, hangt af van wat u er allemaal mee wilt gaan doen. Hoe wilt u bereikbaar zijn voor uw collega’s en klanten? Werkt u vanaf kantoor of bent u juist altijd onderweg? Met het internet of things kunt u bijna niet meer zonder internet. Met ons zakelijk telefoon abonnement profiteer u altijd van de gemakken van internet.

Hoe stap ik over naar mobiele telefonie?

Om u goed te kunnen helpen, brengen we eerst alle behoeften in kaart. Dit doen we eigenlijk altijd bij u op kantoor maar kan ook telefonisch. Aan de hand van deze informatie gaan wij een offerte op maat maken, waarin alle wensen en eisen zijn opgenomen. Past het voorstel bij u? Dan kunt u rustig achterover gaan zitten. Wij regelen de hele installatie voor u.

Hulp nodig bij het maken van een passende keuze?

Het verschil tussen een mobile abonnement en mobiel internet

Het mobiele abonnement van MCT kunt u zien als mobiel internet met vele extra’s, zoals zakelijk mobiel bellen en mobiel sms’en. Met mobiel internet krijgt u alleen de voordelen van internet. Dit is ideaal als u gebruik maakt van vaste telefonie en dus geen mobiele telefonie nodig hebt. In de mobiele abonnementen van MCT zit internet en bellen inbegrepen. Met dit telefoon abonnement kunt u dus ook mobiel bellen en hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van vaste telefonie.

Gebruikt u het mobiel bellen niet? Dan is mobiel internet van MCT wat u zoekt. Hiermee heeft u  internet op uw tablet en laptop en betaalt u niet extra voor mobiele telefonie. Of u nu kiest voor een mobiel abonnement met mobiel bellen of alleen mobiel internet van MCT, bij ons kunt u altijd en overal internetten. Zo bent u altijd en overal online.

Vast-mobiel-integratie

Vast-mobiel-integratie betekent dat de functies die u via de telefooncentrale voor vaste telefonie gebruikt, ook voor het mobiele toestel beschikbaar worden. Afhankelijk van het budget, wat u beschikbaar heeft voor mobiel, heeft u de keuze uit verschillende abonnementen. Al vanaf € 16,- per maand zijn alle functies beschikbaar en kan er onbeperkt gebeld worden naar collega’s. Bent u op zoek naar een databundel van 25 GB en wilt u onbeperkt kunnen bellen binnen Nederland en de Europese Unie? Ga dan voor het meest uitgebreide abonnement van MCT.

Wilt u meer weten over vast-mobiel-integraties of wilt u meteen een abonnement afsluiten?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Als u het prettiger vindt dat we langskomen, dan kunnen we daar een afspraak voor inplannen.