ICT Dienst

Home - ICT dienst

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en onze afhankelijkheid van ICT wordt steeds groter. Binnen uw bedrijf is een goed ingerichte ICT-omgeving dan ook onmisbaar. Als MKB-bedrijf is het belangrijk dat u efficiënt én veilig kunt werken met de juiste ICT-oplossingen. Dit scheelt u een hoop zorgen en gedoe.

ICT moet gewoon werken, maar ook voor u werken. Het moet het werken makkelijker maken, veiliger en natuurlijk efficiënter. Wij helpen u met een compleet pakket ICT-oplossingen (veelal op basis van Microsoft technologie) zodat u en uw collega’s prettig kunnen werken, zonder gedoe en zorgen over de techniek en veiligheid van uw ICT-systemen.

Ook bieden wij de ERP-software Microsoft Dynamics NAV en de (CRM-)software Microsoft Dynamics 365 waarmee al uw bedrijfsprocessen worden ondersteund. Dit is niet uniek, maar wel een combinatie die u niet veel tegenkomt. We noemen ons dan ook “totaalleverancier”, maar natuurlijk bent u ook welkom voor het gedeeltelijk uitbesteden van uw ICT diensten.

Alleen solide en bewezen ICT-oplossingen

Voor ieder bedrijf in het MKB een feilloos werkende ICT-omgeving. Dat is ons streven. Graag gaan we samen met u op zoek naar ICT-oplossingen die u helpen kosten besparen en bijdragen aan het succes van uw organisatie. Dat doen we samen, dat is teamwork. U heeft wensen, maar ongetwijfeld ook vragen. Wij adviseren u graag en u krijgt bij ons altijd solide, goed doordachte ICT-Services die zich hebben bewezen en bij uw MKB-bedrijf passen.

Waarom bedrijven voor de ICT-Services van M.C.T. kiezen:

  • Geen zorgen meer over ICT
  • Totaalleverancier voor het MKB: one-stop-shop
  • Uitsluitend A-merken
  • Moderne ICT, maar alleen met bewezen ICT-oplossingen
  • Oog voor kwaliteit én kosten
  • Snelle hulp als er toch iets is

Moderne Werkplek

Een kant-en-klare moderne digitale werkomgeving, speciaal ontwikkeld voor het MKB.

Cloud diensten

Uw werkplekken overal en altijd en op ieder apparaat (PC, laptop, tablet en smartphone) beschikbaar voor een vast bedrag per maand.

ERP

Unieke branchegerichte ERP-software voor volledige controle over uw bedrijfsprocessen.

Cyber Security

Bescherming van uw netwerk tegen gevaren van buitenaf én binnenuit. Is uw bedrijf goed beschermd tegen cybercriminelen?

CRM

CRM-software waarmee u al uw klantcontacten centraal kunt vastleggen en onderhouden.

ICT Beheer & Support

Bewaking en beheer van uw ICT-omgeving. Zie het alsof M.C.T. de ICT-afdeling binnen uw bedrijf wordt. Maar dan zonder al het gedoe en tegen lagere kosten.