Internet Connectiviteit

Home - Internet

MCT levert alle soorten internet connectiviteit door heel Nederland. Denk hierbij aan vaste verbinding zoals glasvezel, DSL en kabel, maar ook draadloos zoals 5G of straalverbinding En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN, alarm en camerabeveiliging.

Wat past het beste bij mijn onderneming?

Dat hangt af van het aantal gebruikers en waar u internet voor gebruikt. U kunt de verschillende soorten zakelijk internet vergelijken om te bepalen welk abonnement het beste bij uw onderneming past. Leest u bijvoorbeeld vooral e-mails? Dan kan DSL internet ideaal zijn. Maar werkt u met zwaardere applicaties? Dan wilt u snel zakelijk internet, wellicht met extra opties. Bekijk onze internet connectiviteit abonnementen of vraag advies en neem contact op met onze medewerkers!

DSL verbinding

DSL is een techniek die het mogelijk maakt om zakelijk internet te laten verlopen over een telefoonlijn (koperverbinding). Er zijn verschillende soorten DSL beschikbaar in Nederland, namelijk: zakelijke ADSL, VDSL en SDSL. Het verschil zit hem met name in de techniek die zorgt voor de snelheid, overboeking en type service.

Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel is een dienst die het mogelijk maakt om signalen snel en betrouwbaar over een draad van glas (glasvezels) te versturen. Met internet connectiviteit van MCT krijgt u een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk. Daarmee beschikt u over schaalbaar, snel en betrouwbaar internet.

Wat zijn de voordelen?

Kiest u bij MCT een internet verbinding? Dan krijgt u een zakelijke verbinding die geschikt is voor data en spraak (VoIP) op een netwerk dat 24/7 beheerd wordt met actieve netwerkmonitoring.

Snelheden tot 1000 Mbps

Bijna overal in Nederland leverbaar

 • Goedkope abonnementen mogelijk
 • Zeer lage eenmalige kosten
 • Verschillende SLA’s mogelijk
 • Het netwerk wordt 24/7 beheerd met actieve netwerkmonitoring
 • Geschikt voor data en spraak (VoIP)
 • Snelheden tot 1000 Mbps

DSL verbinding snelheden tot 500 Mbps

Doe de postcodecheck

 • Download- en uploadsnelheid gelijk
 • Verschillende overboekingen mogelijk
 • Extra IP-adressen mogelijk
 • Eenvoudig verhogen van bandbreedte
 • Het netwerk wordt 24 /7 beheerd met actieve netwerkmonitoring
 • Geschikt voor data en spraak (VoIP)

Aanvullende diensten

VPN

We creëren over verschillende locaties een bedrijfsnetwerk dat volledig versleuteld is. En dus beveiligd is. Zo beveiligt u niet alleen uw verbindingen tussen vestigingen, maar ook de verbindingen van thuiswerkers.

Straalverbinding

Een straalverbinding is een ideale oplossing voor bedrijven in het buitengebied. Er hoeven geen kilometers glasvezel aangelegd te worden. Vanaf een radio- of televisietoren worden de laatste kilometers door de lucht overbrugd.

Wifi

Vandaag de dag kunt u op kantoor niet meer zonder WiFi. Daarom kunt u bij verbindingen van MCT de juiste apparatuur bestellen om een optimaal WiFi-netwerk op te zetten. En onze experts helpen u daar graag bij.

Back-ups

Leidingen in de grond blijven kwetsbaar. Zelfs de duurste verbindingen overleven niet als ze geraakt worden tijdens graafwerkzaamheden. Wij vangen dit op door een back-up-lijn van een ander netwerk te nemen, die geografisch gescheiden zijn van elkaar. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw werk.

Tarieven.

We hebben voor ieder type onderneming een passende dienst. U kunt de verschillende soorten internet hiernaast vergelijken. Weet u welke van de internet pakketten het beste bij uw onderneming past? Dan kunt u gemakkelijk zakelijk internet aanvragen door een offerteaanvraag in te dienen.

DSL Internet

€17,00

 • Bijna overal leverbaar in Nederland
 • Zeer lage eenmalige kosten
 • Data en spraak (VoIP)
 • Snelheden tot 500Mbps

GLASVEZEL

€60,00

 • Enorme snelheden tot 1.000Mbps
 • Download- en uploadsnelheid gelijk
 • Meerderde IP-adressen
 • Eenvoudig verhogen van bandbreedte

Hoe werkt het?

DSL

DSL is zakelijk internet waarbij gebruik wordt gemaakt van een koperpaar uit de traditionele telefoonlijn. Over deze telefoonlijn wordt een digitaal signaal gestuurd dat door uw router wordt ontvangen. Met behulp van een  switch sluit u vervolgens meerdere computers of telefoontoestellen aan. Er zijn veel verschillende soorten DSL internet. Bij MCT bieden wij verschillende abonnementen ADSL en VDSL internet aan. Het verschil tussen deze abonnementen zit vooral in de download- en uploadsnelheid.

Zakelijk Glasvezel

Glasvezel is zakelijk internet dat de afgelopen decennia in Nederland is aangelegd. Bij dit type internet wordt, zoals de naam al zegt, gebruikgemaakt van glasvezels. Via lichtsignalen kunnen grote afstanden snel en betrouwbaar worden overgebracht. De afstand tot een verdeelpunt is daarmee praktisch niet meer van belang. U kunt kiezen tussen verschillende netwerken als FttH, FttO. Kiest u voor glasvezel internet? Dan sluiten wij de router na activatie aan op de glasaansluiting. Met glasvezel internet is een hoge snelheid mogelijk. MCT levert zoals dat heet “carrier neutraal” wij kijken altijd welk netwerk het dichstbij ligt, bespaart u hogere aansluitkosten.

Waarom MCT?

MCT ademt telecom en IT. Daarom helpen wij onze klanten; van zoektocht tot een volledig werkende internet connectiviteitoplossing. We bestellen samen online, zodat niks over het hoofd wordt gezien. Onze monteur komt bij u langs om alles te installeren. Daar heeft u geen omkijken naar. Bij MCT helpen we ondernemingen niet alleen aan betrouwbaar internet, maar leveren wij meerdere diensten.

Wij regelen het gewoon

MCT helpt u van offerte tot en met installatie van de dienst.

Leverbaar op elke locatie

Wij leveren internet op elke locatie in Nederland. Er is altijd een type verbinding beschikbaar bij u in de buurt.

Betrouwbaar en stabiel netwerk

Alle mobiele diensten maken gebruik van betrouwbare netwerken.