Internet of Things (IoT)

Home - Internet of things

Een Internet of Things (IoT) oplossing op maat

Wanneer we uw bedrijfsexpertise combineren met onze innovatieve oplossingen, kunnen we samen grenzen verleggen. Welke branche of uitdaging u ook heeft: onze IoT-oplossingen kunnen specifiek afgestemd worden op de behoefte van úw organisatie. Met een kwalitatieve end-to-end oplossing, waarbij hardware, software én infrastructuur bij elkaar worden gebracht. Compleet op maat, eenvoudig te implementeren en met het gemak van één leverancier.

De voordelen van IoT voor uw business

Behaal uw duurzaamheidsdoelen

Bedrijven gebruiken IoT-technologie om hun milieu-impact op de wereld te verbeteren. 84% gebruikt IoT om hun ecologische duurzaamheid fundamenteel te verbeteren.

Verhoog uw productiviteit

Door innovatie worden nieuwe inkomstenstromen ontdekt. 73% van de gebruikers van IoT heeft een aanzienlijk investeringsrendement gezien.

Ondersteun de bedrijfscontinuïteit

IoT helpt bedrijven om zich snel aan te kunnen passen aan onvoorspelbare situaties. 84% van de IoT gebruikers heeft het gevoel dat IoT de bedrijfscontinuïteit verzekerd.

Stimuleer innovatie

Inzichten uit de data kunnen helpen om innovatieve projecten te ontwikkelen om uw bedrijf toekomstbestendig te maken.

Blijf toekomstbestendig

87% van de bedrijven zegt dat slimme technologie van cruciaal belang is voor hun toekomstig succes.

Verbeter de klantervaring

Sneller kunnen aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en nieuwe producten en diensten kunnen aanbieden, kan de klantervaring opnieuw uitvinden.