Contact

Home - Deltafiber

Gigasnel zakelijk glasvezel voor ondernemers!

Glasvezelcampagne van start. Doe je ook mee?

DELTA Netwerk gaat binnenkort bedrijventerreinen in Vlaardingen voorzien van glasvezel. Aanmelden voor een aansluiting kan vanaf 24-04- 2023.

DELTA Zakelijk heeft voor iedere onderneming een passend aanbod glasvezelinternet. Of je nu een groeiende organisatie hebt en veel zware bestanden up- en download. Of omdat beveiliging van bedrijfsgegevens de hoogste prioriteit heeft. DELTA Zakelijk werkt voor iedereen.

Schrijf je vandaag nog in en ervaar het supersnelle en stabiele glasvezelinternet van DELTA Zakelijk

DELTA Netwerk sluit zo veel mogelijk Nederlanders aan op supersnel en stabiel glasvezelinternet. Als topspeler in de markt biedt DELTA Netwerk al internet sinds 1981 en glasvezelinternet sinds 2006. Inmiddels hebben al zo’n 1,3 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk, en dit aantal groeit met 8000 glasvezelaansluitingen per week. De ambitie is om in 2025 zo’n 2 miljoen huishoudens en bedrijven te hebben aangesloten.

Gewenste snelheid

FTTB 100

€49,00

  • 100 Mbps / 100 Mbps
  • Looptijd 12 maanden
  • Eenmalig geen vastrechtvergoeding

FTTB 500

€59,00

  • 500 Mbps / 500 Mbps
  • Looptijd 12 maanden
  • Eenmalig geen vastrechtvergoeding

FTTB 1000

€65,00

  • 1 Gbps / 1 Gbps
  • Looptijd 12 maanden
  • Eenmalig geen vastrechtvergoeding

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel?

Voor hetzelfde geld supersnel internet

Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax of DSL-aansluiting, maar dan mét de voordelen van glasvezel. Een slimme keuze dus!

Zorgeloos werken in de cloud

De toenemende vraag naar data, werken in de cloud, beveiliging en de verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen vragen om een goede internetverbinding. Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan.

Supersnel en stabiel internet

Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft je verbinding met niemand te delen en je hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is je verbinding altijd snel en stabiel.

Even snel up- als downloaden

Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!