Youfone Zakelijk

Home - Youfone Zakelijk

5 augustus 2022

Youfone

Youfone zakelijk biedt een uitgebreide keuze aan mobiele Sim-Only abonnementen voor zakelijke ondernemers.

Dit doen wij door middel van het landelijk dekkende netwerk van KPN, samen met hen verbinden wij zakelijk Nederland voor een eerlijke prijs.

  • Spraak + Data Youfone zakelijk levert abonnementen waarmee je binnen je bundel kan bellen, sms’en en internetten binnen de EU. Alle spraak en databundels van hetzelfde formaat delen de minuten, sms’jes en MB’s met elkaar.
  • Data only Youfone Zakelijk levert abonnementen geschikt voor data-only toepassingen. Deze zijn geschikt voor bedrijven die gebruik willen maken van mobiele data voor bijvoorbeeld een tablet.

Verreweg het beste mobiele netwerk

Youfone biedt niet alleen het snelste netwerk aan, maar ook de beste mobiele dekking!

KPN komt namelijk als beste uit Ookla Speedtest als het gaat om up en download en mobiele dekking. Dit blijkt uit een onafhankelijke meting van Ookla. https://www.overons.kpn/nl/nieuws/2020/ookla-kpn-heeft-snelste-5g-netwerk-van-nederland

Waarom kiezen voor Youfone zakelijk

  • Premium kwaliteit, lage prijs. Het snelle en betrouwbare KPN-netwerk voor een lage prijs. Die kunnen we laag houden door onze focus op eenvoud en gemak.
  • Persoonlijk service. Een vast aanspreekpunt die u bij naam kent en weet wat er in uw onderneming speelt.
  • Eenvoudige beheerportaal. Snel en eenvoudig inzicht in uw abonnementen. Alles wat nodig is om u als klant razendsnel van dienst te zijn.

Één uniforme contract einddatum

Bij aanvang kies je voor een looptijd.

Wanneer u gedurende het contract een nieuw abonnement afsluit, dan krijgt deze dezelfde einddatum.

Dus nooit meer verschillende einddata en doorlopende abonnementen, maar maximale transparantie.

Data delen met collega’s

Heeft u meerdere abonnementen met dezelfde spraak- en/of databundel, dan kunnen deze onderling met elkaar gedeeld worden.

Heeft u 10 abonnementen met 3GB, dan heeft u als onderneming een totale bundel van 30GB per maand waar alle gebruikers uit kunnen putten.

Gratis abonnement aanpassen

Heeft u een verkeerde inschatting gemaakt over het dataverbruik van één van de medewerkers, dan kunt u kosteloos up- of downgraden van het abonnement (per kalendermaand) binnen het huidige contract.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 010-2021608 of info@mct-center.nl.

Of kijk voor meer informatie op https://mct-center.nl/youfone/