KPN MKB

Home - KPN MKB

25 april 2024

Waarom deze introductie? 
Met de komst van 5G en binnenkort de nieuwe 5G frequentie heeft KPN nog sneller, stabieler en beter internet. Daarom introduceert KPN MKB nieuwe mobiele abonnementen.
Een mobiele line-up met minder keuzes in de gelimiteerde bundels (bundels met daarin een vast aantal Gigabytes) en meer keuzes in Unlimited bundels.  Zo hebben we voor iedere klant het beste aanbod en ontzorgen wij de ondernemer en zijn medewerkers. Welk abonnement u ook kiest, iedereen is altijd verbonden met het snelste netwerk van Nederland. Dit betekent altijd een goede verbinding en mogelijkheid tot de hoogste gemiddelde up- en downloadsnelheden

Wijzigingen in het kort 


Met de nieuwe mobiele line-up gaan we niet één maar drie verschillende Unlimited bundels aanbieden voor onze klanten. Het verschil tussen deze Unlimited bundels zit in de maximaal haalbare snelheid (speed-tiering) en het maximaal te gebruiken GB’s in de EU. Daarnaast worden de gelimiteerde bundels aangepast, maar hierbij wordt geen onderscheid in de maximaal haalbare snelheid gemaakt.

Nieuw: Keuze in snelheid (speed-tiering)

Met de extra optie voor speed-tiering kiest u naast de hoeveelheid data per maand ook de maximale snelheid bij het abonnement.

Uit klantonderzoek kwam naar voren dat onze klanten een voorkeur hebben voor Unlimited én een hogere snelheid. De keuze in snelheid is handig als je een razendsnelle verbinding nodig hebt. Hoe sneller je mobiele netwerk, des te beter je online kan vergaderen, sneller bestanden kan delen en razendsnel kan surfen op het internet.

Goed om te weten

De vermelde snelheden zijn maximaal haalbaar met een 4G/5G geschikt toestel en variëren afhankelijk van factoren zoals netwerkdrukte.

De maximaal haalbare snelheid kan niet door KPN worden gegarandeerd.

Klanten met een bestaand abonnement kunnen, als ze contractvrij zijn, in combinatie met een contractverlenging overstappen naar een nieuw type (Unlimited) abonnement.

Het onderling delen blijft voor mobiele abonnementen met een vast aantal Gigabytes mogelijk.

Maakt een klant ook gebruik van een data sim, dan is het goed om te weten dat de data sim i.c.m. met een Unlimited abonnement een individueel tegoed heeft van 25GB.

KPN MKB

Home - KPN MKB