Zakelijke TV via uw zakelijke internet verbinding

Home - Zakelijke TV via uw zakelijke internet verbinding

19 mei 2023

KPN Zakelijke TV is een dienst die bedrijven de mogelijkheid biedt om televisie te kijken en radio te luisteren via een glasvezelverbinding.

Deze dienst is speciaal ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun medewerkers, klanten of gasten toegang te geven tot verschillende televisiezenders, zonder dat dit ten koste gaat van de internetverbinding.

Met KPN Zakelijke TV heb je als bedrijf de keuze uit meer dan 70 zenders, waarvan er 40 in HD kwaliteit worden aangeboden.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit populaire zenders zoals NPO 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS6, Veronica en Net5. Maar ook zenders als Discovery, National Geographic, TLC, Eurosport, BBC First en Comedy Central zijn beschikbaar. Daarnaast biedt KPN Zakelijk TV ook toegang tot tientallen internationale zenders. Zodat je als bedrijf altijd up-to-date blijft met het nieuws en de actualiteiten uit verschillende landen.

Wat het gebruik van KPN Zakelijke TV extra interessant maakt, zijn de vele opties en functionaliteiten die deze dienst biedt. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk programma’s opnemen en later terugkijken, pauzeren en weer verder kijken op verschillende apparaten.

Naast het aanbieden van televisie en radio, biedt KPN Zakelijke TV ook mogelijkheden op het gebied van narrowcasting.

Hiermee kun je als bedrijf gerichte informatie en boodschappen delen via de televisie. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwsberichten, promotiemateriaal, aankomende evenementen of andere belangrijke mededelingen tonen aan medewerkers, klanten of gasten. Narrowcasting binnen KPN Zakelijke TV biedt veel flexibiliteit en maatwerk, zodat je als bedrijf altijd de juiste informatie op het juiste moment kunt delen.

KPN Zakelijke TV is een zeer stabiele en betrouwbare dienst. Door gebruik te maken van een glasvezelverbinding wordt er een hoge kwaliteit gegarandeerd qua beeld- en geluidskwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je als bedrijf altijd kunt rekenen op een optimale gebruikerservaring voor medewerkers, klanten of gasten.

Al met al biedt KPN Zakelijke TV dus vele voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en flexibele manier om televisie en radio aan te bieden. Met de vele opties en functionaliteiten, het brede aanbod aan zenders en de mogelijkheden op het gebied van narrowcasting, is deze dienst een waardevol instrument voor bedrijven die willen investeren in goede communicatie en informeren van interne en externe klanten.