Introductie nieuwe website

Home - Introductie nieuwe website

19 februari 2021

Met trots lanceren we onze nieuwe website. Onze oude website was inmiddels 8 jaar oud en in de tussentijd is er een hoop veranderd, zowel in de communicatie als in de technology wereld en binnen onze organisatie. Tijd dus voor een nieuwe website!

Op onze nieuwe website vind je niet alleen relevante producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook verhalen van onze klanten en handige tips. Zo sluit onze nieuwe website nog beter aan bij onze missie: ondernemers helpen met onze producten en diensten met A passion for solutions !

De grootste veranderingen op een rijtje:

  • Nieuwe uitstraling. Onze nieuwe website heeft een frisse uitstraling gekregen, die volledig aansluit bij onze huisstijl.
  • Nieuw menu. Het nieuwe menu geeft bovenaan de pagina in 1 oogopslag de belangrijkste onderdelen van de website weer.
  • Meer contactmogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat bezoekers op verschillende manieren contact met ons kunnen opnemen. Bezoekers kunnen daarom vanaf nu via verschillende kanalen contact met ons opnemen: zowel telefonisch als via e-mail, maar bijvoorbeeld ook via Chat. En uiteraard via onze social media kanaal Facebook. We blijven door ontwikkelen.