MS teams bellen

Home - MS teams bellen

14 september 2023

Altijd bereikbaar voor klanten en collega’s, ongeacht de locatie waar je je bevindt of het apparaat dat je gebruikt? Dat kan met Microsoft Teams Telefonie! De voordelen van cloud telefonie via Microsoft Teams

   • Ultieme bereikbaarheid met dekking in meer dan 60 landen
   • Volledige ontzorging: MCT neemt de migratie en implementatie van je over
   • Managed Services, voor een telefonieomgeving die volledig door onze specialisten wordt beheerd
   • Kostenbesparing: alles in de cloud, geen datacenters of hardware-investeringen
   • Geautomatiseerde afhandeling van gesprekken met behulp van keuzemenu’s

  Migreren naar Microsoft Teams Telefonie

  De overgang van een oude naar een nieuwe telefonieomgeving is niet iets om tegenop te zien, maar om naar uit te kijken! MCT coördineert de overgang en de migratie volledig. Zo zorgen we ervoor dat je geen last hebt van verstoringen of onbereikbaarheid. Ook verzorgen we de portering: het omzetten van telefoonnummers naar de nieuwe telefonieprovider. Door aan te sluiten op reeds bestaande oplossingen van de klant. Wij zorgen ervoor dat de telefonieomgeving probleemloos gemigreerd wordt.

  Microsoft Teams biedt verschillende voordelen op het gebied van bellen en communicatie. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  Geïntegreerde communicatie: Microsoft Teams biedt een geïntegreerde omgeving voor chat, videovergaderingen en bellen. Dit betekent dat je al je communicatie binnen één platform kunt beheren, wat de efficiëntie en samenwerking bevordert.

  Naadloze overgang van chat naar bellen: Tijdens een chatgesprek in Teams kun je gemakkelijk overschakelen naar een audiogesprek of zelfs een videovergadering zonder van applicatie te hoeven wisselen.

  Beschikbaarheid van contacten: Je kunt de beschikbaarheid van je teamleden zien (online, bezig, afwezig, etc.) en direct bellen of chatten met degenen die beschikbaar zijn.

  Hoge audiokwaliteit: Microsoft Teams maakt gebruik van moderne audiotechnologieën om ervoor te zorgen dat je heldere en betrouwbare audiogesprekken kunt voeren.

  Videovergaderingen: Teams ondersteunt naast audiogesprekken ook videovergaderingen met meerdere deelnemers. Dit is vooral handig voor virtuele vergaderingen en samenwerking op afstand.

  Scherm delen: Tijdens een gesprek of vergadering kun je je scherm delen, zodat anderen kunnen zien wat er op je scherm wordt weergegeven. Dit is handig voor presentaties, demonstraties en samenwerking.

  Mobiele toegang: Microsoft Teams heeft mobiele apps voor zowel iOS als Android, waardoor je onderweg kunt bellen en communiceren, zelfs als je niet achter je bureau zit.

  Voicemail en oproepdoorverwijzing: Teams biedt voicemailmogelijkheden en de mogelijkheid om oproepen door te verwijzen naar andere teamleden, wat de flexibiliteit in communicatie vergroot.

  Integratie met andere Microsoft 365-apps: Teams integreert naadloos met andere apps in de Microsoft 365-suite, zoals Outlook, SharePoint en OneDrive, waardoor je gemakkelijk bestanden kunt delen, agenda’s kunt synchroniseren en meer.

  Schaalbaarheid: Teams is geschikt voor zowel kleine teams als grote organisaties. Het kan worden aangepast aan de behoeften van verschillende bedrijfsgroottes en biedt functies zoals geavanceerde beheer- en beveiligingsopties.

  Opnames en transcripties: Teams biedt de mogelijkheid om vergaderingen op te nemen en transcripties van gesprekken te genereren, wat handig is voor het later terugkijken van vergaderingen of het delen van informatie met teamleden die niet aanwezig konden zijn.

  Veiligheid en compliance: Microsoft Teams voldoet aan hoge beveiligingsnormen en biedt mogelijkheden voor gegevensbeveiliging en naleving van regelgeving, wat vooral belangrijk is voor bedrijven die werken met gevoelige informatie.

  Kortom, Microsoft Teams biedt een breed scala aan voordelen voor communicatie en samenwerking, waardoor teams effectiever kunnen werken, ongeacht of ze op dezelfde locatie of op afstand zijn.