Teltonika TMT250 Mini Tracker Easy

Home - Teltonika TMT250 Mini Tracker Easy

17 augustus 2023

Als u op zoek bent naar een compacte en gebruiksvriendelijke GPS-tracker, dan is de Teltonika TMT250 Mini Tracker Easy een uitstekende keuze.

Deze slimme tracker kan worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals het tracken van voertuigen, personen en goederen.

Het apparaatje is zeer compact en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig te monteren en te verbergen is. De Teltonika TMT250 Mini Tracker Easy beschikt over een nauwkeurige GPS-ontvanger en een 2G/GSM-module. Waarmee locatiegegevens kunnen worden doorgestuurd naar een online platform of via SMS. Dit betekent dat u altijd in realtime kunt weten waar uw voertuig, persoon of goederen zich bevinden. Bovendien heeft de tracker een lange batterijduur, wat betekent dat u hem niet vaak hoeft op te laden.

De Teltonika TMT250 Mini Tracker Easy is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het apparaatje wordt geleverd met een duidelijke handleiding en alle benodigde accessoires. U kunt de tracker eenvoudig plaatsen in een voertuig, op de fiets of op een persoon. Vervolgens kunt u de tracker configureren via de mobiele app of via het online platform van Teltonika.

Het online platform van Teltonika biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheren en bewaken van uw trackers. U kunt eenvoudig de locatie van uw tracker bekijken, evenals de historische ritten en routes. Daarnaast biedt het platform een breed scala aan rapportagemogelijkheden en waarschuwingen, zoals snelheidsovertredingen, geofencing en SOS-alarmen.

Kortom, de Teltonika TMT250 Mini Tracker Easy is een krachtige en gebruiksvriendelijke GPS-tracker, die ideaal is voor zowel zakelijke als persoonlijke gebruikers. Met zijn compacte formaat, lange batterijduur en uitgebreide functionaliteit is deze tracker een betrouwbare en effectieve oplossing voor het volgen van voertuigen, personen en goederen.